city fitt

Principiul FITT

F

FRECVENȚĂ

I

INTENSITATE

T

TIMP

T

TIP EXERCIȚIU

'' Asta e esența sportului: să mergi până la propriile limite și să vezi dacă ești în stare să treci dincolo de ele.'' Pascal Bruckner

Despre noi

City Fitt şi-a început povestea în anul 1999, sub denumirea iniţială de City Club, din pasiunea pentru sport şi sănătate a iniţiatorilor săi, sportivi de înaltă performanţă.

Începand cu anul 2014, prin modificarea acţionariatului, conceptul de sport şi sănătate a căpătat o valenţă extinsă, astfel încăt City Club a devenit parte a centrului de sănătate COMOClinic.

COMOClinic este spaţiul  dedicat sănătăţii, atât din perspectiva prevenţiei, cât şi din perspectiva recuperării medicale:

 • Prevenţia, ca stil de viaţă sănătos care include exerciţiul fizic ca parte integrantă a vieţii noastre cotidiene, cu scopul de a întârzia sau suprima posibilitatea de apariţie a stării de boală;
 • Recuperarea medicală, privită atât din perspectiva tratamentelor specifice de reabilitare, cât şi din aceea a îmbunatăţirii condiţiei fizice, a tonusului muscular şi a supleţei articulare, prin parcurgerea programelor de kinetoterapie.

 

Astfel, transferul de cunoaştere între instructorii sportivi şi kinetoterapeuţii centrului de sănătate aduce plus valoare întregii echipe şi conferă clienţilor City Fitt mai multă siguranţă în ceea ce priveşte îndrumările profesionale de care beneficiază în timpul antrenamentelor.

Dotarea de ultimă generaţie de care beneficiază clienţii noştri este completă din punctul de vedere al antrenării tuturor grupelor de muşchi ale membrelor superioare, membrelor inferioare şi grupelor de muşchi ale trunchiului.

Ambientul este plăcut, studiourile beneficiind de ventilaţie şi climatizare, dar şi de multă lumină naturală care permite crearea unei atmosfere placute de antrenament.

Managing partner

Monica Cojocaru

Managing partner

Cristian Ursu

MRK_0019

Manager prevenție

Ionuț Valentin Tona

Viziune

Îmbinăm armonios sportul, sub atenta îndrumare şi supraveghere a instructorilor sportivi, cu tehnologia de ultimă generaţie şi tehnicile de antrenament cele mai eficace, pentru starea de bine a oamenilor, pentru mobilitate şi revitalizare, acumulare de masă musculară, definire sau slăbire.

Misiune

Susţinem activ dobândirea stării de bine şi păstrarea cât mai îndelungată a stării de sănătate a tuturor oamenilor care au înţeles că echilibrul din viaţa lor, armonia corpului lor şi chiar viaţa lor depind în totalitate de ei înşişi şi sunt dispuşi să acţioneze în acest sens.

Ce ne diferențiază?

 1. ECHIPE MULTIDISCIPLINARE
  • echipe specializate fiecărui domeniu în parte
  • colaborare stransă, interacţiune şi sincronizare între specialişti
 1. DIVERSITATEA ŞI COMPLEMENTARITATEA ANTRENAMENTELOR
  • Fitness
  • Aerobic (Aero Combat, Fittball, Kango Jumps, Step Aerobic, Tae Bo,TRX)
  • Indoor Cycling
  • Kick Boxing
 1. PROGRAME PERSONALIZATE
  • construim programe de antrenament personalizate care să corespundă în totalitate nevoilor şi aşteptărilor dumneavoastră
  • modificăm schema de exercitii, ori de cate ori este necesar
  • oferim atentă îndrumare şi supraveghere în timpul programelor de antrenament
 1. INTELEGEREA NEVOILOR SI COMUNICARE JUSTĂ
  • suntem empatici, ascultam şi întelegem nevoile oamenilor, oferind detalii, explicatii si consiliere in provocarile pe care le exprimă
 1. TEHNOLOGIE AVANSATĂ
  • investim continuu în echipamente şi aparatura de înaltă tehnologie din domeniul exercitiilor sportive

Valori

COMPASIUNE ȘI RESPECT

 • suntem atenţi la nevoile oamenilor, îi inţelegem şi îi sprijinim în demersul lor pentru menţinerea sănătăţii şi dezvoltarea lor
 • avem respect pentru autenticitate, bazându-ne în tot ceea ce întreprindem pe nevoile individuale specifice ale fiecarei persoane
 • Respectăm colegii, partenerii şi acţionarii

SPIRIT DE ECHIPĂ

 • functionam sinergic în interesul şi spre beneficiul oamenilor
 • colaborăm stâns pentru a găsi mereu cele mai bune soluţii şi programe de antrenament
 • comunicam eficient cu colegii pentru transferul bunei practici între liniile de business

PASIUNE PENTRU PROFESIE

 • muncim cu pasiune şi dăruire
 • dobândim continuu noi competenţe şi aptitudini, suntem la zi cu noile tehnologii, metodologii şi cele mai avansate practici din domeniul nostru

GRIJA PENTRU COMUNITATE

 • suntem implicaţi în acţiuni de conştientizare a comunităţii cu privire la importanţa unui stil de viaţă sănătos
 • organizam şi participăm la evenimente care contribuie la menţinerea şi redobândirea stării de bine a oamenilor
bb

Activități CARDIO ȘI FITNESS

Constientizand ca preventia este medicina viitorului, venim in intampinarea clientilor prin crearea unei baze de antrenament care ofera posibilitatea realizarii exercitiilor de cardio si fitness.

TRX

Antrenamentele TRX integreaza ultimele cercetari in domeniu cu cele mai bune practici militate, miscari in pregatirea sportivilor  de performanta si tehnici de recuperare fizica. Clasele de suspension training sunt destinate dezvoltarii fortei, a echilibrului, a flezibiliatatii si a rezistententei, in acelasi timp.
bb
bb

KICKBOXING

Este un grup de arte marțiale și lupte sportive în poziție verticala, care utilizeaza lovituri cu mâinile și picioarele, dezvoltate istoric din karate, Muay Thai și boxul clasic. Kickboxingul poate fi practicat ca autoaparare, fitness general, sau ca sport de contact.

Step Aerobic

Este o activitate reconfortanta, cu miscari lente si controlate. Nu te va obosi atat de mult ca exercitiile aerobice, dar vei obtine rezultate similare. In timp, antrenamentele au evoluat si s-au diversificat foarte mult, urmarind probleme specifice: refacerea dupa accidentari, eliminarea stresului si obtinerea unei stari generale bune, remodelarea abdomenului sau a picioarelor, intarirea echilibrului si imbunatatirea flexibilitatii, cresterea mobilitatii, slabirea intr-un ritm placut si lipsit de presiune, activitatea fizica in timpul sarcinii, imbunatatirea vietii sexuale si, lista ramane deschisa.        
bb